Vill du bli en Hävert?

man in red crew neck sweatshirt photography

Vi söker dig som vill bli senior projektledare.

Du är ung och hungrig och vill jobba med projektledning och förändringsprojekt. Du har något eller några års erfarenhet av att arbeta som konsult och som projektledare. Du har ett starkt kundfokus och en vilja att hela tiden skapa nytta för dina kunder. Du är bra på att bygga relationer med människor och har lätt att kommunicera i såväl tal som skrift. Du pratar och skriver svenska flytande. 

Som person är du glad och utåtriktad och är van vid att arbeta i ett högt tempo. Du tar hand om dig själv och ser till att ha ett rikt privatliv. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och ger energi till din omgivning. Du är trygg i att leda möten och genomföra presentationer. 

Du har körkort och tillgång till egen bil. Du bor eller är beredd att flytta till Bergslagen.

Du går igång på idén att utveckla dig, lära dig projektmetodik och förändringsledning, bygga upp vårt gemensamma strukturkapital och arbetssätt. Du vill vara med och bygga ett nytt sorts konsultföretag – tillsammans vänder vi upp-och-ned på traditionell ”managementkonsulting”.

Du tror på dig själv till den grad att du är beredd att delvis eller helt ha incitamentsbaserad lön. 

Tycker du att det här till 100% stämmer in på dig, vad du vill och vad du kan? Då är du välkommen att skriva ett introduktionsbrev till oss på , där du med egna ord motiverar varför du tycker att just du passar till tjänsten. Brevet ska också innehålla dina tankar kring vad som behövs för att projekt ska bli lyckosamma. 

Observera att brevet är det ända vi kommer att titta på i den här delen av rekryteringsprocessen. Det är alltså ingen idé att ringa eller skicka CV. Det tar vi i nästa steg.

Björn Tångeberg
VD